Αρχική Σελίδα

EYE Poker Cheat Center

Κίνα EYE Poker Cheat Center Πιστοποιήσεις
Κίνα EYE Poker Cheat Center Πιστοποιήσεις
Ευχαριστίες για την επαγγελματική υπηρεσία σας και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα.

—— Ο κ. Smith

θαυμάσια εμπειρία αγοράς! να ανυπομονήσει να καθούν επιχειρήσεις με σας πάλι!

—— αντωνάκης

Εύκολη να μιλήσει με, η πολύ επαγγελματική και γρήγορη υπηρεσία, την ποιότητα των προϊόντων είναι έξοχο αγαθό, πολύ καλύτερα από διέταξα από άλλες επιχειρήσεις.

—— Michael

Εμπιστευόμαστε την ποιότητα των προϊόντων σας. Κρατήστε αυτήν την μετάβαση, και θα καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη εμπορική σχέση με σας.

—— Ο κ. Benson

Είμαι Online Chat Now

EYE Poker Cheat Center

1 2 3 4 5 6
EYE Poker Cheat Center EYE Poker Cheat Center EYE Poker Cheat Center EYE Poker Cheat Center EYE Poker Cheat Center EYE Poker Cheat Center
EYEPCC 1 EYEPCC 2 EYEPCC 3 EYEPCC4 EYEPCC 5 EYEPCC6
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : EYEPCC
Αριθμός Υπαλλήλων : 10~50
Ετήσιες πωλήσεις : 1,000,000-9,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2000
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

     Το πόκερ ΜΑΤΙΩΝ εξαπατά το κέντρο (EYEPCC), που ίδρυσε το έτος 2000, είναι μια από την κύρια κατασκευή των συσκευών εξαπάτησης πόκερ και εταιρεία πωλήσεων στον κόσμο.

 

      Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τις αόρατες χαρακτηρισμένες μελάνι κάρτες παιχνιδιού, συσκευές ανάλυσης πόκερ, φακοί επαφής για τις χαρακτηρισμένες κάρτες, κάμερες ανίχνευσης γραμμωτών κωδίκων, όλα τα είδη χωρίζουν σε τετράγωνα, χαρακτηρισμένα κεραμίδια Mahjong, αόρατο μελάνι, προγραμματισμένο λογισμικό για το Τέξας και την Ομάχα, και παπούτσια πόκερ, shuffler μηχανές για την μπακαρά και παιχνίδια Blackjack και ούτω καθεξής -- κάνουμε όλα τα είδη εξαπάτησης των συσκευών για όλες τις μορφές παιχνιδιού. Αυτά τα προϊόντα έχουν πωληθεί στις ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Αμερική, Ιαπωνία, Ιταλία, Ρωσία, Νοτιοανατολική Ασία, ακόμα και υπάρχουν πολλοί κλάδοι στην Ινδία και πολλές άλλες διαφορετικές χώρες. Οι ανατροφοδοτήσεις από τους πελάτες μας για αυτά τα προϊόντα είναι αρκετά καλές λόγω της λογικής τιμής, της καλής ποιότητας και της μεγάλης υπηρεσίας.

 

         Για τα παιχνίδια που κάνουμε: Το Τέξας holdem (πόκερ), η Ομάχα, μπακαράς, Blackjack, έξω στο παιχνίδι, το επίπεδο παιχνίδι, το παιχνίδι Niuniu, το παιχνίδι Mahjong, το παιχνίδι της Ταϊβάν Paigow, το κινεζικό πόκερ, το παιχνίδι του Βιετνάμ, το παιχνίδι της Καμπότζης και μερικά τοπικά παιχνίδια, περισσότερο από 90% των παιχνιδιών μπορούν να προγραμματιστούν.

 

     Συνεργαζόμαστε με το κινεζικό ίδρυμα ηλεκτρονικού για την έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων μας, η οποία συνεχίζει στο upgradation αυτών των προϊόντων χρόνο με το χρόνο και σε μας για να κάνει όλο και περισσότερα προϊόντα για να καλύψει τις διαφορετικές απαιτήσεις παιχνιδιού των πελατών. Η ποιότητα ελέγχθηκε από μας δεδομένου ότι έχουμε το εργοστάσιό μας για να κάνουμε αυτά τα πράγματα. Όλοι οι έμποροί μας είναι ξέρουν για αυτό, έχουν επισκεφτεί το εργοστάσιό μας ήδη και έχουν ελέγξει την ποιότητα οι ίδιοι. Εάν ενδιαφερθείτε για την επίσκεψη εργοστασίων, μπορείτε επίσης να μας έρθετε σε επαφή με, θα σας φέρουμε στο εργοστάσιο οποτεδήποτε.

 

        Υπάρχουν επίσης πολλά είδη καρτών παιχνιδιού που εισαγάγαμε από σε όλο τον κόσμο και υποβάλαμε το απόθεμα. Όπως Copag 1546, Copag Τέξας Holdem, KEM, Modiano, Fournier, το ποδήλατο, η μέλισσα και πολλές άλλο εμπορικό σήμα των καρτών στον κόσμο. Το μεγαλύτερο μέρος του γνωστού κόσμος εμπορικού σήματος κρατάμε στο απόθεμα. 

 

     Ήμαστε σε αυτήν την επιχείρηση για πολλά χρόνια, αφιερωμένος πάντα στην ανάπτυξη και τη βελτίωση του αποθέματος προϊόντων μας για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις και τις απαιτήσεις των πελατών μας, και θα συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να κάνουμε μας και τους πελάτες μας να πάρουμε μια αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση.

 

   Η επιχείρησή μας βρίσκεται στην περιοχή Baiyun Guangzhou, μια από τις τρεις πόλεις τοπ-σειρών στην Κίνα. Ο διεθνής αερολιμένας Baiyun είναι κάπου κοντινά, έτσι είναι πολύ κατάλληλο για εκείνους τους πελάτες, που θέλουν να έχουν την από πρώτο χέρι εμπειρία των προϊόντων μας, να φτάσουν στην επιχείρησή μας για μια επίσκεψη.

 

    Οι παίκτες δεν μπορούν να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στην επιλογή της εξαπάτησης των συσκευών που σκοπεύουν να πάρουν στη θέση παιχνιδιού. Όταν την αγορά των συσκευών εξαπάτησης παιχνιδιού, οι παίκτες πρέπει να πλησιάσουν μια επιχείρηση που αξίζει την εμπιστοσύνη τους, ακριβώς όπως την επιχείρησή μας -- Το πόκερ ΜΑΤΙΩΝ εξαπατά το κέντρο!

 

     Κανένας πόνος κανένα κέρδος. Οποτεδήποτε η επίσκεψη το γραφείο και το εργοστάσιό μας είναι θερμά ευπρόσδεκτη. 

                 

                                                                                                   EYEPCC                 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
EYE Poker Cheat Center

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. SAIL

Τηλ.:: 0086-13622299958

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)